Dolomiti = pure pleasure!

10.12.2007

Pure pleasure ali po naše čisto veselje, radost, zadovoljstvo, užitek… tako nekako bi lahko opisal nekaj dni prebitih v Dolomitih na letošnjem openingu. To še posebej velja, če se tja odpraviš v družbi prijateljev in da, tudi mojga fotra. Če pa temu odštejemo še žensko družbo, kar v tem primeru poplnoma sprosti ozračje, dobimo formulo za super podaljšan vikend, ki sem ga preživel v družbi še sedmih kolegov. Naj omenim da je bil starostni razpon od 20 pa vse tja do skoraj 50 let “mladosti”. Pa vendar to ni predstavljalo nobene ovire.

Vožnje do Canazeia, kamor sicer v času zimskih počitnic in v celotnih družinskih zasedbah zahajamo že kar nekaj let, je za približno 5 ur, po tako dolgi vožnji pa toplo priporočam hladno pivo. Tudi mi smo se tega držali kot pijanec plota, vendar pa nismo zaključili pri prvem in večer se je razvil v pravo zabavo. Nekaj utrinkov si lahko ogledate na Hugotovem blogu, ki je vse skupaj beležil na svoj telefon. Kljub temu, da s spanjem nismo pretiravali, smo bili naslednje jutro kot ponavadi med prvimi na smučišču. Splača se, verjemite, ko se voziš po praznih, popolno urejenih progah ti misel na to, da si vstal kakšne 3 ure prezgodaj izgine iz glave.

Nasploh je bilo folka mnogo manj kot v top sezoni, vendar pa zaradi pomanjkanja snega niso bile odprte vse proge in še te so bile pretežno zasnežene z umetnim snegom, tudi powdra posledično ni blo. Ne glede na to, smo se odločili, da se naslednje leto zagotovo vrnemo. Najbrž v isti zasedbi in v podobnem terminu.

  • Share/Bookmark

V kategoriji Zabava, miks, Šport

 

1 komentar Dodaj komentar

  • 1. Multilateralizem! »&hellip  |  16.12.2008 ob 17:40

    [...] skupaj se je pravzaprav začelo že leto nazaj. Prav tako na openingu v dolomitih, kamor sicer že več kot 10 let s celotno družino običajno [...]

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev