Hefc returns

6.04.2010

1 leto, 3 mesece in 21 dni je že minilo, odkar sem zadnjič posegal v tale moj blog. Močno predolgo! Vsaj meni se zdi tako. Morda je za to kriva moja lenoba, nenavdihnjenost ali pa kar socialna mreža Facebook, ki je prevzela vse moje misli, ki so se v tem času beležile na spletu. Tudi tam se jih ni zabeležilo prav mnogo. Čas je, da temu naredim konec. Obvezal sem se, da bo moje “javljanje” pogostejše. Pa ne zaradi tebe ali koga drugega, zaradi mene! Pisanje mi namreč predstavlja neko zadovoljstvo in mi omogoča hiter pregled v to, kaj se z mano pravzaprav dogaja. Da slučajno ne skrenem s poti, da ne bo pomote.

Za prvo objavo, po tako dolgem času, sem si izbral nekaj fotografij, ki so nastale v improviziranem studijskem okolju. Da fotografija postaja moja čedalje večja strast, mi najbrž ni potrebno poudarjati. Več o tem, tudi o ostalih strasteh, pa kdaj drugič.

- Aljaž

  • Share/Bookmark

V kategoriji Aktualno, Foto, Internet, Zabava

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev